Bent u op zoek naar assistentie bij het baggeren? K&W Trans is het adres voor baggerassistentie

Bij onze onderneming vindt u alle vormen van baggerassistentie onder één dak. Bij K&W Trans bieden wij duwboten, sleepboten, splijtbakken, tenders en multicats aan ter assistentie van uw baggerprojecten.

Een duwboot of sleepboot huren voor een baggerproject

Bent u op zoek naar duwboten of sleepboten om u te helpen bij het baggeren? Wij beschikken over diverse schepen met duw- en sleepvaardigheden in onze vloot. Daardoor bent u bij K&W Trans altijd op het juiste adres. Naast onze vaartuigen met traditionele duw- en sleepvaardigheden beschikken wij ook over multicats die naast duwen- en slepen op diverse manieren inzetbaar zijn bij baggerwerkzaamheden.

Tender nodig bij uw baggerproject?

Heeft u een tender nodig voor het vervoeren van goederen en personen? Bij K&W Trans hebben wij diverse schepen die geschikt zijn voor deze taak. Onze ervaring bemanning brengt uw personeel van locatie naar locatie en zorgt ervoor dat uw personeel bevoorraad wordt. Een van onze tenders is een kleine duwboot en kan dus ook assisteren bij duwwerkzaamheden.

Baggerassistentie voor korte of lange tijd

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw project is. U kunt onze schepen huren voor een korte of langere periode. Onze ervaren bemanning helpt u bij uw baggerwerkzaamheden en is wanneer nodig 24 uur per dag beschikbaar. Neem contact met onze planning zodat u zo snel mogelijk weet wanneer onze schepen beschikbaar zijn. Wij denken graag met u mee over de inzet van diverse schepen.

Baggerassistentie met Stage V-duwboot

K&W Trans beschikt over een unieke duwboot met Stage V-motor. Dit certificaat is alleen beschikbaar voor de modernste en milieuvriendelijkste motoren en is uitermate handig bij het behalen van stikstofeisen.

Baggerassistentie inclusief personeel

Onze Nederlandssprekende bemanning heeft jarenlange ervaring op het gebied van baggerassistentie. Van ploegen tot duwen tot het bedienen en verplaatsen van de zuigkop, onze mannen weten wat ze doen en zorgen voor een betrouwbare en efficiënte samenwerking.