Duwbakken

Duwboot huren voor het verplaatsen van Duwbakken

Vervoert u goederen met behulp van duwbakken en heeft u een sleepboot nodig voor het vervoeren van deze bakken? K&W Trans is uw betrouwbare partner op het gebied van alle duw- en sleepdiensten. Wij hebben ruime ervaring in het varen met duwbakken en kunnen u dan ook bedienen met diverse schepen.

Duwbakken vervoeren door heel Nederland

K&W Trans kan uw duwbakken vervoeren naar iedere gewenste locatie. Van haven naar fabriek of van productie naar eindresultaat. Onze duwboten varen door heel Nederland om uw goederen naar de juiste plaats te brengen. Neem contact met ons op via TELEFOON en wij kunnen u direct vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Duwbakken in de Amsterdamse haven

Zijn uw duwbakken in de haven van Amsterdam? Dan is het werken met K&W Trans een ideale situatie. Wij werken vanuit onze eigen steiger aan de Amsterdamse haven en hebben dan ook altijd duwboten in de vaart om uw duwbakken te verplaatsen. Wij verplaatsen uw duwbak eenvoudig van schip naar kade of weegtoren.

Koppelen en duwen van meerdere duwbakken

Onze duwboten zijn krachtig genoeg om meer dan een duwbak tegelijk te verplaatsen. Wanneer u uw duwbakken koppelt kunnen wij tot twee duwbakken tegelijk naar een nieuwe locatie transporteren. Deze efficiƫnte manier van transport op het water zorgt ervoor dat u geen extra kosten hoeft te maken aan de huur van een tweede duwboot.

Het maakt niet uit wat u vervoert

De inhoud van uw duwbakken is voor ons niet belangrijk. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van goederen op het water. Zijn er specifieke eisen aan het vervoer van bijvoorbeeld uw voedingsmiddelen? Vermeld deze dan bij uw aanvraag en wij zorgen ervoor dat ons team rekening houdt met de voorwaarden die gesteld zijn.

Duwboot nodig voor uw duwbak?

Heeft u een van onze duwboten nodig? Bel ons direct via +31 (0)20 337 5570 en wij kunnen u meteen vertellen wat er mogelijk is!