Beunbakken

Beunbakken duwen met een duwboot van KW Trans

Uw beunbak moet verplaatst worden? Bel KW Trans en een van onze vele duw- en sleepboten helpt uw beunbak naar de juiste locatie. Het maakt niet uit wat de lading is, onze duwboten zijn sterk genoeg om alle types beunbakken te vervoeren.

Een duwboot voor uw beunbakken huren voor korte of lange tijd

Een duwboot van KW Trans huurt u zowel voor korte als langere tijd in. Heeft u een project waar u langere tijd beunbakken nodig heeft? Wij hebben ruime ervaring met dergelijke projecten en werken met een vast team van ervaring bemanningsleden. Door onze ervaring kunnen we u ook helpen bij het maken van een inschatting voor de tijd en het juiste materiaal.

Een beunbak vervoeren met een duwboot

Een beunbak kan zichzelf niet verplaatsen. Het is daarom belangrijk gebruik te maken van duwboten bij het vervoeren van beunbakken. Wij bieden ondersteuning bij het verplaatsen van beunbakken in heel Nederland. Het maakt niet uit wat voor lading u heeft, onze ervaring bemanning weet precies hoe ze om moeten gaan met het duwen van beunbakken.

Wat is een beunbak precies?

Een beunbak is een varend voertuig zonder eigen motor en voortstuwing. Je verplaatst deze schepen met behulp van een duwboot. Een beun is een ruim dat geschikt is voor het vervoeren van zaken als zand, grind, stenen en slib. Beunbakken worden daarom veel gebruikt in de baggerindustrie.

Een duwboot huren voor baggerassistentie

Doordat beunbakken veel worden gebruikt bij het aanleggen van dijken en het baggeren van wateren is het zeer verstandig om een duwboot te huren met ervaring in de baggerassistentie. KW Trans is zeer ervaren in deze vorm van waterwerken en is daarom de perfecte keuze voor de combinatie van beunbakken en duwboten.

Een duwboot huren voor het verplaatsen van beunbakken

Een duwboot, sleepboot of werkschip huur je eenvoudig bij KW Trans. Onze vloot heeft verschillende schepen die uitermate geschikt zijn voor het verplaatsen van beunbakken. Het is zelfs mogelijk om beunbakken aan elkaar te koppelen zodat u met een schip twee beunbakken kan laten vervoeren.

KW1

Wilt u een splijtbak huren, dan is KW Trans het bedrijf dat u zoekt. De KW1 splijtbak heeft een laadvermogen van meer dan 880 ton bij 3,50 meter.

KW2

Bent u op zoek naar een klapbak om te huren? Bij KW Trans kunt u onze KW2 klapbak huren. Deze klapbak (splijtbak) heeft een laadvermogen van meer dan 827 ton bij 3,33 meter.

John (KW3)

Bent u op zoek naar een klapbak om te huren? Bij KW Trans kunt u onze John (KW3) klapbak huren. Deze klapbak (splijtbak) heeft een laadvermogen van 880 ton voor de zeevaart en 1088 ton voor de binnenvaart. 

Paul (KW4)

Bent u op zoek naar een klapbak om te huren? Bij KW Trans kunt u onze Paul (KW4) klapbak huren. Deze klapbak (splijtbak) heeft een laadvermogen van 880 ton voor de zeevaart en 1088 ton voor de binnenvaart. 

Beunbakken

Bent u op zoek naar een klapbak om te huren? Bij KW Trans kunt u Beunbakken huren. Deze beunbakken hebben een inhoud van 800 m³.