Bij KW Trans zijn we continu bezig met het verbeteren van onze werkomgeving op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Dit is een van de redenen dat wij trots zijn op het behalen van diplomering en certificaten.

Waterwerken met Lloyd’s VCA-certificaat

Ons bedrijf is VCA gecertificeerd door Lloyd’s Register. Lloyd’s Register is een organisatie die al sinds 1760 bezig is met het beoordelen en classificeren van schepen. Het is nog steeds de meest toonaangevende organisatie op dit gebied. Daarnaast staan wij ingeschreven bij DNV GL, een van de belangrijkste kwalificatiebureaus voor schepen en brandstof.

Stage V-motoren en duurzaam ondernemen op het water

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Wij hebben daarom geïnvesteerd in een duwboot met Stage V-motoren, de meest duurzame optie op het water. Het gebruiken van Stage V-motoren zorgt voor een veel lagere CO2-uitstoot dan bij gebruik van reguliere scheepsmotoren. Bij projecten waar de CO2-emissienorm van groot belang is, kan een duwboot met Stage V-motoren de doorslag geven tussen het wel of niet inzetten van andere voertuigen of het verkrijgen van een vergunning.

Duwboten en sleepboten met certificering

Duwboten en sleepboten met certificering. Bent u op zoek naar duwboten of sleepboten die VCA en DNV GL gecertificeerd zijn? Wij zijn trots op onze certificaten en zorgen er dan ook voor dat deze altijd up-to-date zijn. KW Trans garandeert een veilige werkomgeving en probeert daarnaast zo duurzaam mogelijk te opereren. Wij zijn daarom gestart met de transitie van onze motoren naar Stage V-scheepsmotoren. Deze energiezuinige motoren hebben de laagste uitstoot van alle types scheepsmotoren en zijn daarom belangrijk voor de toekomst van de duw- en sleepvaart. De certificaten van onze Stage V-scheepsmotoren zijn natuurlijk bij ons op te vragen.

Green Award-certificaat voor binnenvaart

Het Green Award-keurmerk is in het leven geroepen voor schepen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Door onze continue investeringen in het verduurzamen van onze schepen zijn wij dan ook houder van dit certificaat.