Duwboot of sleepboot nodig in Amsterdam? Port Towage bij KW Trans

Vaart u de haven van Amsterdam in en heeft u een sleepboot nodig? Kleine en middelgrote schepen zijn bij KW Trans aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw schip naar de juiste plek in de Amsterdamse haven wordt gebracht. De allergrootste schepen kunnen wij helaas niet vervoeren, maar wij kunnen u wel helpen de juiste partner voor dat vervoer te vinden.

De haven van Amsterdam ingebracht worden met uw boot

Moet uw boot naar een steiger of aanlegplaats in de haven van Amsterdam? Bel direct met KW Trans via +31 (0)20 337 5570 en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week en zijn daardoor altijd tot uw beschikking bij het vervoeren in de haven van Amsterdam. Wij werken vanuit onze eigen steiger met kantoor en slaapplaatsen waardoor we altijd een sleepboot met bemanning bij u in de buurt hebben.

Tenderdiensten in de haven van Amsterdam

Ook als u tenderdiensten nodig heeft, bent u aan het juiste adres. Bij KW Trans beschikken wij over een aantal tenderschepen waarmee u uw bemanning en bevoorrading eenvoudig kunt regelen. Onze tenderschepen bieden comfortabel vervoer aan tot tien personen. Bovendien kunt u aan boord genieten van een lekker kopje koffie of glaasje frisdrank.

Een duwboot huren in de Amsterdamse haven

U moet de haven van Amsterdam in gebracht worden? Onze duwboten en sleepboten staan dag en nacht voor u klaar. Onze ervaren Nederlandssprekende bemanning weet precies waar uw boot naartoe moet en adviseert uw bemanning waar nodig. Wij werken met een vast team van eigen personeel, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Waterman Scheepvaart – al meer dan 30 jaar een begrip in de haven van Amsterdam

Waterman Scheepvaart is een onderdeel van ons bedrijf. Al meer dan 30 jaar bevaren wij onder deze naam de Amsterdamse haven. Onder deze naam varen wij met sleepboten, duwboten, multicats en tenders vanaf onze eigen steiger. Heeft u een havendienst nodig? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen u direct van de juiste informatie voorzien!