Alle mogelijkheden van duwvaart bij KW Trans

Duwvaart behelst het varen en verplaatsen van bakken en schepen met behulp van een duwboot. Deze duwboten duwen de bak, boot of casco naar de plek van bestemming door middel van sterke motoren met veel duwkracht. De duwboot duwt de boot naar de plek van bestemming of deze nou in dezelfde haven of naar de andere kant van Nederland moet. Bij KW Trans kunt u terecht voor alle diensten op het gebied van duwvaart, zo weet u altijd wat u moet doen.

Duwvaart in het goederenvervoer

Een van de zaken waarbij de duwvaart regelmatig wordt ingezet, is het vervoeren van goederen met behulp van zogenaamde duwbakken. Deze bakken zijn er in allerlei soorten en maten en hebben soms speciale functies zoals het splijten of het vermengen van water. In deze bakken kunnen allerlei soorten grondstoffen worden vervoerd. Er bestaan bakken die gevuld worden met bijvoorbeeld cacao, koffiebonen of graan, maar er zijn ook bakken die vooral gebruikt worden voor grind, steen of afval. Splijtbakken worden gebruikt voor het vervoeren van zand, steen en slib en kunnen zichzelf opensplijten om deze grondstoffen snel te dumpen op de juiste locatie.

Duwbakken worden geduwd door een duwboot. Deze huur je eenvoudig bij KW Trans, inclusief ervaren bemanning. Wij adviseren u over het materiaal en brengen uw lading in no-time naar de juiste plek.

Duwvaart voor lange of korte tijd

Bij KW Trans zijn we gewend te schakelen tussen allerlei projecten. Ons personeel is ervaren in het vervoeren van allerlei materiaal op het water. Van kranen en weegtorens in de Amsterdamse haven tot het verplaatsen van duwbakken vol grondstoffen door heel Nederland. Ook zijn we actief bij grote, langdurige projecten waar we onze diensten voor langere tijd aan een project verbinden. Onze schepen en bemanning zijn klaar voor alle situaties, bel dus snel met +31 (0)20 337 5570.

Het duwvaartbedrijf van Amsterdam

Wij varen door heel Nederland, maar onze thuishaven is Amsterdam. Hier werken wij vanaf onze eigen steiger met kantoor en slaapplaatsen. Hier zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week schepen en bemanningsleden aanwezig. U kunt kortom altijd terecht bij KW Trans.