KW Trans is de sleepvaartonderneming voor al uw sleepdiensten

Wilt u de sleepvaart inschakelen voor uw project? Ons bedrijf staat voor u klaar! Bij KW Trans zit u op de juiste plek als het gaat om het verslepen van schepen. Onze vloot bevat diverse schepen die in staat zijn om uw schepen, casco’s of bakken te slepen. Wij hebben verschillende soorten duwboten die voor korte of langere periode te huur zijn voor uw projecten.

Sleepvaart in de Amsterdamse haven

Komt u de Amsterdamse haven invaren of moet u juist de haven uitgebracht worden? Wij beschikken over een eigen steiger in de Amsterdamse haven waardoor wij altijd een schip in de buurt hebben om uw boot te verplaatsen. Bel ons via: +31(0)20 337 5570 en wij regelen dat uw schip naar de juiste plaats wordt gebracht. Onze dienstverlening is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.

Sleepvaart in ondiep water

Heeft u sleepdiensten nodig in ondiepe wateren? Geen probleem, een groot aantal van onze schepen kan zowel in ondiepe als diepe wateren slepen. Bent u bezig met een project in ondiep water of moet er een schip verplaatst worden door zowel ondiep als diep water dan bent u aan het juiste adres. Onze ervaren bemanning weet precies hoe ze om moeten gaan met het slepen in beide soorten water. Zij kunnen u adviseren over de beste routes, mogelijkheden en de tijd die het nodig zal hebben.

Een bedrijf in de maritieme sector

Heeft u sleepdiensten nodig in ondiepe wateren? Geen probleem, een groot aantal van onze schepen kan zowel in diep als ondiep water varen en slepen. Daardoor kunt u overal in Nederland gebruik maken van onze sleepdiensten. Van kleine havens tot grootschalige projecten voor langere tijd.

Zoekt u een bedrijf in de sleepvaart voor langdurige of korte projecten?

Wij zijn de plek voor al uw sleepdiensten. U kunt onze diensten eenvoudig inschakelen door met onze planner te bellen via +31(0)20 337 5570. Wij kunnen u direct informeren en adviseren over inzetbaarheid, duur van het project en materieel. Heeft u slechts voor zeer korte tijd een sleepboot nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht!