Een multicat huren voor al uw waterwerk

Bij veel waterwerken is een multicat de oplossing voor het combineren van verschillende taken. Deze schepen zijn geschikt voor het uitvoeren van verschillende taken op het water. Zo kunnen onze multicats duwen, slepen, hijswerkzaamheden uitvoeren, goederen vervoeren en duikers ondersteunen. Een multicat is kortom het ideale werkschip.

Ideaal voor baggerassistentie

Multicats zijn heel goed te gebruiken in de baggerindustrie. Het zijn ideale ondersteuningsschepen voor het verplaatsen en bedienen van de zuiger, het verplaatsen van duwbakken of splijtbakken en zelfs crewtendering. Een multicat beschikt tevens over een sterke kraan op het dek, waardoor het objecten kan verplaatsen in en uit het water.

Ondersteuning in alle soorten water

Een multicat ligt laag in het water. Daardoor zijn deze schepen te gebruiken in zowel ondiepe als diepere wateren. Deze multifunctionele boten zijn eenvoudig te verplaatsen door heel Nederland en kunnen dus overal aan de slag.

Multicat in onze vloot

Destiny

De Destiny is een multi-purpose anchorhandling hybride schip. Het schip kan functioneren als duwboot, sleepboot of werkschip met een mogelijke CO2- uitstoot van 0%. Deze multicat kan duwen en slepen, beschikt over een zeer sterke werkkraan en heeft een groot werkdek voor het vervoeren van goederen en het leveren van assistentie bij baggerwerkzaamheden. De Destiny … Continued

Lees verder

Discovery

Discovery is een multifunctioneel werkschip, een zogeheten multicat. Met een werkdek van ruim 100 vierkante meter is het uitermate geschikt voor dijkwerken, baggerassistentie en andere waterwerken. Daarnaast kan Discovery ook uitstekend duw- en sleepwerkzaamheden uitvoeren en zelfs als crewtender worden ingezet. Het schip beschikt over een beweegbare stuurcabine en kan in ondiep water werken. Daardoor … Continued

Lees verder

Schepen met een groot en functioneel werkdek

Onze multicats beschikken over grote werkdekken met een of twee werkkranen waardoor er de ruimte is voor opslag van goederen, personeel en het plaatsen van bijvoorbeeld een baggerzuiger. Het werkdek stelt u in staat om veel activiteiten van de wal te verplaatsen naar het water. Daardoor kunt u sneller en efficiënter werken op het water.

 

Een werkschip met sterke kraan huren

Multicats beschikken over een of meerdere werkkranen. Deze kranen zijn op het dek gemonteerd en maken het eenvoudig om voorwerpen te verplaatsen van en naar het schip. Deze kranen zijn sterk genoeg om de grootste voorwerpen te verplaatsen. Denk aan het vervoeren van boeien, kleine casco’s en zelfs het bergen van kleine schepen. Onze multicats beschikken over zeer sterke werkkranen en zijn dan ook geschikt voor heel divers waterwerk.

 

Een multicat van K&W Trans huren

Een van onze multicats met bemanning huren, is eenvoudig te regelen voor een korte of langere periode. Bel onze planningsafdeling op +31(0)20 337 5570 en zij kunnen u direct vertellen wat de mogelijkheden zijn. Onze multicats zijn zowel op langdurige als korte projecten in te zetten als werkschip, duwboot en zelfs als tender.