Destiny

De Destiny is een multi-purpose anchorhandling hybride schip. Het schip kan functioneren als duwboot, sleepboot of werkschip met een mogelijke CO2- uitstoot van 0%. Deze multicat kan duwen en slepen, beschikt over een zeer sterke werkkraan en heeft een groot werkdek voor het vervoeren van goederen en het leveren van assistentie bij baggerwerkzaamheden.

Waterlady

De waterlady is een van de enige duw- en sleepboten in Nederland met Stage V-motoren. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat dit schip ingezet kan worden op bouwprojecten met strenge CO2-/stikstofeisen. Naast de drastisch lagere uitstoot is het schip ook goed te gebruiken voor het vervoeren van duwbakken en splijtbakken.

Njord

De Njord is een krachtige duw- en sleepboot met veel faciliteiten. Deze duwboot beschikt over schroeven die 360 graden kunnen draaien. Dit resulteert in een krachtige duwboot die toch enorm wendbaar is. Ideaal voor het verplaatsen van grotere vaartuigen in kleinere havens. Naast duw- en sleepcapaciteiten beschikt de Njord over een groot aantal kajuiten/bemanningsverblijven. 

Discovery

Discovery is een multifunctioneel werkschip, een zogeheten multicat. Met een werkdek van ruim 100 vierkante meter is het uitermate geschikt voor dijkwerken, baggerassistentie en andere waterwerken. Daarnaast kan Discovery ook uitstekend duw- en sleepwerkzaamheden uitvoeren en zelfs als crewtender worden ingezet. 

Waterman

De Waterman is een kleinere duwboot die met name geschikt is voor kleinere duw- en sleepprojecten. Daarnaast is het een ideaal schip voor (crew)tender werkzaamheden en kan het gebruikt worden als directievaartuig. De Waterman ligt aan onze eigen steiger in de Amsterdamse haven en is dus altijd snel inzetbaar.

Dancing Water

De Dancing water is een duwboot/sleepboot die geschikt is voor ondiepe wateren. Met een ruim dek van 40 m2 beschikt de boot over veel ruimte voor andere werkzaamheden dan alleen duw- en sleepdiensten. Het stabiele werkplatform beschikt bovendien over een A-frame waar een ploeg voor bodemegalisatie/baggerassistentie aan kan worden bevestigd. 

Waterkraan

Kraanponton huren? De waterkraan van KW Trans is een uitstekende keuze De waterkraan is een kraanponton die standaard aan onze eigen steiger in de Amsterdamse haven ligt. Dit grote drijvende ponton van 26.15m bij 9.80m beschikt over een grote hijskraan die geschikt is voor allerlei soorten werk op de haven.