Waterkraan

Kraanponton huren? De waterkraan van KW Trans is een uitstekende keuze

De waterkraan is een kraanponton die standaard aan onze eigen steiger in de Amsterdamse haven ligt. Dit grote drijvende ponton van 26.15m bij 9.80m beschikt over een grote hijskraan die geschikt is voor allerlei soorten werk op de haven. Denk hierbij aan het vervoeren van casco boten, overslag en het assisteren bij baggerwerkzaamheden. Ook kunnen duikers door een verlaagd dek en een duiktrap makkelijk en veilig duiken.

Kraanponton met groot werkdek

De waterkraan beschikt over een groot werkdek waardoor er allerlei werkzaamheden op kunnen worden uitgevoerd, waarbij de hijskraan kan assisteren. Het oppervlak zorgt ervoor dat verschillende taken tegelijk gedaan kunnen worden en dat er ruimte is voor het plaatsen van containers en andere opslagmiddelen.

Kraanponton huren voor overslag

Wanneer op het water goederen moeten worden vervoerd van het ene schip naar het andere of van het vaste land naar schip of andersom kan een kraanponton uitkomst bieden. Het voordeel van een kraanponton is dat het mobiel is en daardoor niet altijd op dezelfde plaats hoeft te liggen. Verplaats de ponton naar de plek waar de overslag plaatsvindt en de waterkraan doet de rest. Bovendien is het op deze manier mogelijk om op dezelfde locatie verschillende vervoerstaken uit te voeren.

Kraanponton huren voor het vervoeren van casco’s

Kleine casco schepen kunt u goed vervoeren met behulp van een kraanponton. Met de waterkraan is het mogelijk om kleine schepen te vervoeren of van de wal in het water te plaatsen voor verder afbouw.

Het bergen van schepen met een gehuurde kraan op een ponton

Is een klein schip komen te zinken? De waterkraan kan hierbij uitstekend van pas komen. Naast het gebruiken van ons ponton is het ook mogelijk om een van onze andere schepen te gebruiken voor het bergen van schepen in kleinere wateren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, KW Trans zorgt altijd voor een oplossing!

Exploitation

Name:Waterkraan
Type:Werkponton
Classification:SI NL ENI
Flag:Dutch (NL)
Owner:KW Trans Shipping B.V.

Dimensions

Length:26.15 mtr
Beam:9.80 mtr
Depth:0.91 mtr
Height:7.30 mrt

Moon pool (surveying)

Breadth:1400 Ø
Length:1400 Ø