Elevatorbakken

Elevatorbakken laten duwen door een duwboot of werkschip van KW Trans

Een duwboot huur je bij ons eenvoudig. Maakt u gebruik van elevatorbakken bij bijvoorbeeld baggeren of het aanleggen van dijken en havens dan zijn wij een ideale partner. Wij hebben jarenlange ervaring in het varen met elevatorbakken in havens, rivieren, meren en zee. Bij ons werkt u altijd samen met een ervaren Nederlandse bemanning met passie voor het werken op water.

Een duwboot huren voor korte of langere tijd

Het verplaatsen van een elevatorbak is een taak die vaak meerdere keren moet worden uitgevoerd bij een project. Het is daarom mogelijk om onze duwboten voor langere periodes te huren. Zo hoeft u niet steeds te wisselen van leverancier, maar kunt u altijd rekenen op kwalitatief vervoer van uw elevatorbakken. Doordat u met ons samenwerkt, kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring met het vervoeren van deze bakken. Wij kunnen u adviseren en assisteren met het plannen van uw project. Samen zorgen we ervoor dat u het meest effectief gebruik maakt van onze duwboten.

Een duwboot huren voor baggerassistentie met elevatorbakken

U bent bezig met een baggerproject en gebruikt hiervoor elevatorbakken. Met een duwboot van KW Trans weet u zeker dat uw elevatorbak snel en veilig wordt vervoerd. Bij baggerprojecten wordt veel gebruik gemaakt van elevatorbakken om het slib te vervoeren. Het vervoeren van slib met behulp van onze duw- en sleepboten is een van onze expertises. Onze ervaring zorgt ervoor dat u sneller werkt en efficiënt slib verplaatst. Daardoor bespaart u tijd en kunt u sneller verder baggeren.

Een duwboot huren voor het vervoeren van elevatorbakken

Wilt u een duwboot huren voor het vervoeren van elevatorbakken? Neem dan contact op met onze planningsafdeling via: +31(0)20 337 5570. Wij hebben diverse schepen in de vaart die elevatorbakken kunnen duwen. Het is zelfs mogelijk om een elevatorbak te verplaatsen met een Stage V-motor.

KW1

Wilt u een splijtbak huren, dan is KW Trans het bedrijf dat u zoekt. De KW1 en heeft een laadvermogen van meer dan 880 ton bij 3,50 meter.

KW2

Bent u op zoek naar een klapbak om te huren? Bij KW Trans kunt u onze KW2 klapbak huren. Deze klapbak (splijtbak) heeft een laadvermogen van meer dan 827 ton bij 3,33 meter.

John (KW3)

Bent u op zoek naar een klapbak om te huren? Bij KW Trans kunt u onze John (KW3) klapbak huren. Deze klapbak (splijtbak) heeft een laadvermogen van 880 ton voor de zeevaart en 1088 ton voor de binnenvaart. 

Paul (KW4)

Bent u op zoek naar een klapbak om te huren? Bij KW Trans kunt u onze Paul (KW4) klapbak huren. Deze klapbak (splijtbak) heeft een laadvermogen van 880 ton voor de zeevaart en 1088 ton voor de binnenvaart. 

Beunbakken

Bent u op zoek naar een klapbak om te huren? Bij KW Trans kunt u Beunbakken huren. Deze beunbakken hebben een inhoud van 800 m³.