Bijzonder transport over water – Wij zijn het adres voor ondersteuning

KW Trans is hét adres voor bijzonder transport over water. Onze vloot is geschikt voor diverse vormen van bijzonder transport. Wij beschikken over duwboten, sleepboten, tenders, een kraanponton en verschillende multicast.

Wat is bijzonder transport over water?

Bijzonder transport over water is het verplaatsen op de vaarweg van een schip of object dat afwijkt van de norm als het gaat om snelheid, diepgang of afmeting. Soms gaat het bijvoorbeeld om het vervoeren van drijvende voorwerpen en inrichtingen. Vaak is voor bijzonder transport een vergunning nodig. Onze jarenlange ervaring helpt u kwalificeren wat bijzonder transport is en hoe we u het beste kunnen helpen met het uitvoeren hiervan.

Bijzonder transport met duwboot en sleepboot

Een van de manieren waarmee bijzonder transport wordt uitgevoerd is door het voorwerp/schip/object te duwen of slepen. Bij KW Trans beschikken wij over verschillende soorten duwboten waardoor er altijd een geschikte voor uw project tussen zit. Zo hebben wij de Njord duwboot met 360 graden schroeven voor kracht en wendbaarheid. De waterlady met unieke Stage V-motoren en de multifunctionele Destiny en Discovery schepen.

Advies over bijzonder transport over het water

Heeft u een uniek vaarproject en weet u niet zeker hoe u het moet aanpakken? Neem contact met ons op en wij vertellen u de mogelijkheden van KW Trans om u te helpen. Onze ervaren bemanningsleden weten precies hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u altijd met de ideale combinatie van schepen, mensen en planning werkt.

Bijzonder transport op korte of lange afstand

Door onze diverse vloot kunnen wij uw transportproject op zowel korte als lange afstanden uitvoeren. Vertel ons waar uw transport naartoe moet en wij bekijken wat de beste optie is voor het project.

Vraag ons over bijzonder transport over het water

Weet u niet zeker of uw transport bijzonder is? Heeft u vragen over de prijs, afstand en route? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u zeer snel voorzien van advies en informatie!