Werken op het water is de basis van ons bedrijf. Deze manier van werken is voor ons team echt deel geworden van de levensstijl. Wij werken dan ook met een vast team, gemotiveerde, Nederlandse medewerkers die deze passie delen. KW Trans staat voor hard werken, afspraken nakomen en een no-nonsens aanpak. Het werken op het water is een passie voor al onze medewerkers en we laten dit graag zien door de kwaliteit van ons werk.

Overname Waterman Scheepvaart

2012 was een jaar met grote veranderingen. In dit jaar nam KW Trans het Amsterdamse bedrijf Waterman scheepsvaart over. Waterman is een gerenommeerde, grote naam in de haven van Amsterdam. Het bedrijf heeft langdurige klantcontacten, zo heeft het meer dan 30 jaar gevaren voor IGMA. De overname van Waterman betekende een groei van het aantal schepen en de capaciteit van KW Trans groeide dan ook direct. Ook breidde de dienstverlening uit. Het bedrijf biedt inmiddels naast duw- en sleepdiensten ook crewtendering, het verhuren van splijtbakken en baggerondersteuning aan.

In de jaren die volgden zijn talloze klussen op het water uitgevoerd door ons team. Wij zijn zelfs actief geweest bij het bergen van een vliegtuig in Gabon. Daarnaast zijn we actief geweest in onze buurlanden en volgde een klus in Giuana.

Een steiger in Amsterdam

Naast het werken op locatie heeft KW Trans een eigen steiger aan de Amsterdamse haven. Hier liggen een aantal van onze schepen en er bevindt zich een kantoor met slaapverblijven voor onze bemanningsleden. Deze locatie zorgt ervoor dat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar zijn voor onze klanten.

Van baggerondersteuning tot het verslepen van kranen in de Amsterdamse haven.